Via deze weg willen we graag iedere klant van iT-novative bedanken die een laptop gedoneerd heeft aan de stichting Helping Rhinos.
Elk steentje draagt bij aan de strijd om de iconische Neushoorns en hun leefomgeving beter te beschermen!

Craig Spencer Oprichter en manager van de Black Mamba's legt uit waarvoor de gedoneerde laptops gebruikt gaan worden en hoe belangrijk het is om nieuwe apparatuur te ontvangen. Mark Vermeulen was namens de stichting en iT-novative op locatie in Afrika.

Klik hier om het filmpje te bekijken via YouTube.20230724 Helping rhinos youtube
De Black Mambas zijn één van de projecten die Mark met zijn stichting "Helping Rhinos" ondersteunt.

De Black Mamba's zijn 's werelds eerste volledig vrouwelijke anti-stroperij-eenheid.
Het zijn 36 jonge Afrikaanse vrouwen die patrouilleren in 20.000 hectare van het Balule Nature Reserve, onderdeel van het Greater Kruger National Park, Zuid-Afrika. Kruger is de thuisbasis van de grootste populatie neushoorns ter wereld en is ook het slachtoffer van meer stropersaanvallen dan enig ander gebied.

Met wie werkt de stichting nog meer? Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://www.helpingrhinos.org/our-work/

Als iT-novative zijn wij erg trots op de inzet van Mark en Marloes voor de stichting en het behoud van de neushoorn in Zuid-Afrika.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok